Onze mensen maken het verschil

Ons team van BIM-modelleurs en Engineers bestaat uit technische professionals met een ruime praktijkervaring. Wij weten hoe het er op de projecten aan toe gaat en hoe wij daar voor en met u het verschil kunnen maken.

Wat is nu typisch voor de mensen die bij BIM-web (willen) werken? Ze houden wel van een (technische) uitdaging, vinden het belangrijk om lekker samen te werken en ze willen zichzelf blijven ontwikkelen. Werken voor retail, building & industry is een heel eigen tak van sport. Naast een flinke dosis kennis en kunde vraagt het ook om een enthousiaste inzet, flexibiliteit en betrokkenheid.

Onze vacatures

Onze collega’s

BIM-web is onderdeel van Kersten Technische Bedrijven. Deze holding heeft alles in huis om opdrachtgevers succesvol verder te brengen. Van 3D scannen, modelleren, engineeren, prefab productie, technische installatie tot service en onderhoud toe.

Dankzij de synergie en samenwerking met onze collega’s van de andere BV’s zorgen we voor een vloeiende keten, een flow met meerwaarde.

Uw contactpersonen

Wij horen graag wat uw uitdagingen zijn, waar u tegenaan loopt bij een project en waar u wilt verbeteren. Als wij weten waar u behoefte aan heeft, kunnen wij u laten zien wat er allemaal nog meer mogelijk is. Neem gerust contact met ons op voor een inspirerende sessie – met of zonder VR-bril.

Bernard Gijsberts
Bernard GijsbertsDirecteur BIM-web
Ik ben mijn carrière destijds begonnen als CAD-engineer. Daarna groeide ik door van (senior) projectleider in retail, building en industry naar manager bedrijfsbureau bij Kersten Retail (ook onderdeel van Kersten Technische Bedrijven). Sinds de start van de BIM-web bv heb ik de rol van aanjager en activator.